În acest week-end, Asociaţia „Visit Mureş” Egyesület promovează județul Mureș la București și Budapesta. Echipa județului Mureș este prezentă la Târgul de Turism al României (TTR) și la Târgul de Turism Internațional „Utazás 2019” din Budapesta.

Szőcs Levente-Zsolt, managerul Asociaţiei „Visit Mureş” Egyesület a declarat, pentru realitateademures.net că “suntem prezenți la aceste evenimente cu trei componente principale care includ oferta de sezon a județului Mureș. Am venit cu pachetele hotelierilor mureșeni, prezentăm calendarul competițional și de evenimente de pe Transilvania Motor Ring și le oferim potențialilor turiști șansa de a se familiariza cu traseele din județul Mureș, pe care le-am detaliat în pachete specifice ”.

Noutatea prezenței județului Mureș la târgurile de turism de la București și Budapesta este oferta adresată turiștilor sub forma unui pachet de o săptămână, sub sloganul “petrece o săptămână în Mureș și simte magia Transilvaniei”.

Managerul Asociaţiei „Visit Mureş” Egyesület a mai precizat că turiștii prezenți la standul județului Mureș sunt interesați de unitățile hoteliere din județ care acceptă vouchere. Szőcs Levente-Zsolt spune, de asemenea, că  târgurile de turism de la București și Budapesta oferă oportunitatea pentru discuții cu tour operatori care vor include județul Mureș în oferta lor, precum și pentru organizarea unor study tour-uri, prin care agențiile și operatorii de turism vor veni în Mureș, pentru a vedea, la fața locului, ofertele pe care mai apoi le vor include în propriile pachete de vânzare.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) se desfăşoară între 21 şi 24 februarie 2019, în Pavilioanele B1 şi B2 din Centrul Expoziţional ROMEXPO, iar Târgul de Turism Internațional „Utazás 2019” din Budapesta are loc tot în perioada 21-24 februarie 2019, la complexul expozițional HungExpo.

Articolul precedentLECTURA DE 1 MINUT: Cum puteți evita furturile din locuințe
Articolul următorIERI, în Mureș: 45 de permise suspendate și 27 de certificate de înmatriculare ridicate