Marți, dimineața pe la ora 4,40 un bărbat de 27 de ani din comuna Vânători conducea un autoturism fără a să posede permis de conducere, avea mașina neînmatriculată, dar avea în schimb 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat! Pierzând controlul asupra direcției de deplasare s-a oprit într-un cap de pod!

În aceeași zi, în jurul orei 18, un tânăr de 17 ani din comuna Viișoara la volanul unui autoturism a efectuat o manevră de mers cu spatele tamponând un atelaj hipo în care se afla o minoră de 11 ani. Minora a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul nu poseda niciun fel de permis de conducere!

Tot marți, 8 octombrie, la Sângeorgiu de Pădure în jurul orelor 21 un bărbat de 59 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat în dreptul unu imobil. În urma testării cu aparatul etilotest bărbatul avea 0,68mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.