#La data de 10 august a.c., ora 14:15, pe strada Alexandru Papiu Ilarian, din localitatea Tîrgu Mureş, un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 30 de ani .

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului de 57 de ani, i-a rezultat o valoare de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

#La data de 12 august a.c., ora 11:04, pe strada Călăraşilor, din localitatea Tîrgu Mureş, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea un motociclu, pentru a evita impactul cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Tîrgu Mureş, a frânat brusc, împrejurare în care s-a răsturnat pe partea carosabilă, suferind răni corporale.

#La data de 12 august a.c., ora 20:40, pe strada Plopilor, din localitatea Sighişoara, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Sighişoara, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un alt autoturism condus regulamentar de o femeie de 29 de ani, din localitatea Albeşti.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului de 33 de ani, i-a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentIncendiu la Berghia
Articolul următorInfracțiuni rutiere pe drumurile din Mureș