#La data de 11 august a.c., la ora 02:31, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei mun. Tîrgu Mureş şi Serviciului Rutier de la reşedinţa inspectoratului, au oprit în trafic, pe strada Gheorghe Doja din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din comuna Adămuş.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu figurează cu drept de a conduce valabil.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere.

#La data de 10 august a.c., la ora 16:15, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au oprit în trafic, pe strada 1 Mai din localitate, o motocicletă condusă de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Ghindari, care nu avea aplicată plăcuţă cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 11 august a.c., la ora 20:10, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, în cartierul Venchi din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Daneş.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

#La data de 12 august a.c., la ora 01:30, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Luduş, au oprit în trafic, pe strada 1 Mai din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Luduş.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea unei alte abateri la regimul rutier.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

#La data de 11 august a.c., la ora 19:50, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe strada Lutului din localitatea Sângeorgiu de Mureş, o motocicletă condusă de un tânăr, de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

#La data de 11 august a.c., la ora 23:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe raza localităţii Sîngeorgiu de Mureş, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 11 august a.c., la ora 23:45, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DC 23, pe raza localităţii Eremitu, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Eremitu, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 11 august a.c., la ora 14:45, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe raza localităţii Hodoşa, un moped condus de un tânăr, de 17 de ani,  care nu avea aplicată plăcuţa cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentAlcoolul: cauza multor accidente rutiere în județul Mureș.
Articolul următorReacția PNL la autorizarea Liceului Teologic Romano-Catolic II Rákóczi Ferenc