Dacă, la nivel național, Alianța 2020 USR PLUS este vizibilă în comunicarea publică și mai ales în analizele sociologilor referitoare la sondajele de opinie, activitatea celor două partide în județul Mureș este încă la început de drum. Pentru a afla care este strategia  locală a Alianței 2020 USR PLUS, am abordat-o pe Edith Veres, coordonatorul județean PLUS al campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Rep: Care sunt principalele mesaje cu care veți aborda campania pentru alegerile din luna mai?

Edith Veres: Avem o excelentă echipă de campanie, care lucrează deja de ceva timp la elaborarea principalelor mesaje de campanie. Cu siguranță vor ajunge la publicul larg de îndată ce vor fi finalizate. Indiferent însă de sloganuri și mesaje elaborate, ce ne dorim cu adevărat să ajungă la votanți este speranța. Speranța și încrederea că există alternativă, că se poate face politică și în folosul oamenilor, și că locul României este fără urmă de îndoială în Uniunea Europeană.

Rep: Care este targetul Alianței 2020 USR PLUS, pentru județul Mureș la alegerile europarlamentare?

Edith Vereș: Suntem conștienți că în județul Mureș există încă posibilitatea votului etnic, cu toate acestea, noi sperăm că mesajul nostru va fi unul de natură să câștige încrederea tuturor și să ne apropiem de targetul național, de 25%.

Rep: Ce previziuni există, la nivelul Alianței, pentru alegerile locale din 2020?

Edith Veres: Suntem un partid tânăr, e greu să ne gândim în acest moment la astfel de alianțe preelectorale. Ce pot însă să afirm, este că nu ne vom crampona de orgolii, și vom susține cei mai buni candidați prezenți pe piața electorală a momentului. Sau mai precis, vom susține proiecte realizabile, care pot revigora localitățile mureșene.

Articolul precedentFake news cu iz politic, marca Antena 3, la Târgu-Mureș?
Articolul următorLUNI: Premieră așteptată pentru tineri, la Teatrul „Ariel”