Minorii care conduc ilegal diferite vehicule au devenit o problemă reală în județul Mureș.

Fără să dețină permise și de multe ori conducând vehicule neînmatriculate, minorii își pun viața în pericol și reprezintă un risc major pentru ceilalți participanți la trafic.

De exemplu, într-o singură zi, respectiv ieri, 3 august, polițiștii au identificat două asemenea cazuri.

La ora 11:05, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe DN 13, E60, pe strada Mihai Viteazul din localitate, un moped, condus de un tânăr de 17 ani, din localitatea Vânători. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Tot ieri, la ora 14:00, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului, au oprit în trafic, pe DJ 153A, pe raza localităţii Hodoşa, o motocicletă, condusă de un tânăr de 15 ani, din localitatea Hodoşa. Motocicleta avea certificatul de înmatriculare suspendat din anul 2014. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Articolul precedentSovata și Sângeorgiu de Mureș, pe lista promisiunilor…
Articolul următor40,4% dintre elevii mureșeni își simt integritatea fizică sau morală pusă în pericol