Împotriva bărbatului  de 46 de ani,  reţinut ieri de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat un alt bărbat, cu o armă neletală, deţinută ilegal, a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

La data de 06 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tîrgu Mureş au fost sesizați despre faptul că pe strada Decebal din municipiul Tîrgu Mureș, un bărbat a fost amenințat cu un pistol, de către un alt bărbat.

Din verificări, a reieşit că în data de 06 martie a.c., un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Craiova, aflându-se pe strada Decebal din municipiul Tîrgu Mureș, ar fi amenințat un alt bărbat, de 52 de ani, din localitate, folosindu-se de o armă neletală, de calibru 9 mm, pe care o deținea ilegal.

Ulterior, acesta  ar fi executat 3 focuri de armă, fără a vătăma vreo persoană, după care a încercat să părăsească locul faptei, fiind însă reţinut de către victimă, cu sprijinul unei alte persoane, până la sosirea poliţiştilor.

La data de 07 martie a.c., faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii,  pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În aceeaşi zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş a dispus faţă de bărbat, măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub coordonarea acestuia, pentru săvârşirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare.

Articolul precedentMâine, la Teatrul „Ariel”: „Aventuri cu … DL. GOE”
Articolul următorTÂRGU MUREȘ. CE MAI FACE PRIMĂRIA: Terenuri sintetice și marcaje pietonale