Sâmbătă, începând cu ora 11.00, sunteți invitați la piesa de teatru „Aventuri cu … DL. GOE” în regia lui Iulian Sandu, o piesă antrenantă, plină de vivacitate, de bună-dispoziție și de morală. Evenimentul va putea fi urmărit la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”.

După aproape două săptămâni de turneu, Ateneul din Iași vrea să cucerească și inimile iubitorilor de teatru din Târgu Mureș! Astfel, sunt așteptați cu drag toți cei care mâine, începând cu ora 11.00, nu au încă planuri. Piesa care cu siguranță va aduce bună-dispoziție în sufletele dumneavoastră este una dintre cele mai apreciate de publicul ieșean și nu doar. Abordarea este inedită, plină de savoare și cu siguranță va însenina ziua fiecărui spectator.

Turneul Național „Unire prin Cultură” este unul dintre proiectele speciale ale Ateneului din Iași, în care au fost investite, resurse, energie, dar mai presus de acestea, foarte mult suflet din partea întregii echipe. Deschiderea cu care ieșenii au fost primiți în toate localitățile în care au avut până acum reprezentații a dovedit faptul că teatrul este dorit de către foarte mulți oameni, indiferent de vârstă.

Acest turneu este o demonstrație clară că o instituție de cultură, fie ea de mici dimensiuni și cu resurse limitate, poate face multe evenimente de anvergură, în condițiile în care există deschidere, disponibilitate și interes din partea actorilor publici și privați din domeniul cultural.

Articolul precedentGRATUIT/ TÂRGU MUREȘ: Stagiu cu Sensei Jean Pierre Fischer, campion mondial la karate
Articolul următorAREST 30 de zile pentru împușcăturile din „Unirii”