Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au pus în aplicare un mandat de percheziţie domicilară, pe raza localităţii Ungheni. A fost vizat un bărbat, de 50 de ani, bănuit de săvârşirea de infracţiuni la regimul armelor şi al muniţiilor.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, au efectuat o percheziţie, în localitatea Ungheni, la domiciliul unei persoane de 50 de ani, bănuite de nerespectarea regimului armelor și al  munițiilor.

În urma perchezițiilor,  au fost identificate şi ridicate un închizător de carabină, două ţevi de arme letale, 3 țevi de arme neletale, 4 paturi de armă, două amortizoare metalice de zgomot pentru arme (confecționate artizanal), 194 cartuşe letale de diferite calibre, 24 cartușe neletale de calibru 9 mm, un pistol neletal cal. 4.5 mm din categoria celor supuse autorizării, mai multe piese componente ale armelor (mecanisme, trăgaci, gheară extractoare, două cătări).

La aceeaşi dată, faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Articolul precedentDrum nou spre Monumentul de la Oarba de Mureș
Articolul următorMureșenii își programează căsătoriile online