Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Solovăstru. Au fost vizate 4 persoane, bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat, faţă de acestea luându-se ulterior măsura preventivă a reţinerii.

Astăzi, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat două percheziţii domiciliare, în comuna Solovăstru, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt de material lemnos.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în perioada septembrie – decembrie 2018, persoanele în cauză, ar fi sustras 45 de metri cubi lemn rotund, de esenţă răşinos, din rampe primare aparţinând Ocolului Silvic Gurghiu.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au identificat două motoferăstraie, precum şi înscrisuri, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

La data de 27 martie a.c, faţă de cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, respectiv doi bărbaţi şi două femei, trei din comuna Solovăstru şi una din comuna Gurghiu, bănuite de comiterea furturilor, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

La acţiuni au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „col. Sabin Motora Mureş.

Articolul precedent3 zone au contracte pentru colectarea și transportul deșeurilor. Târgu Mureșul ÎNCĂ NU
Articolul următorRareș Bogdan și Ludovic Orban vin la Târgu Mureș și Reghin