Sâmbătă, la ora 07:20, pe strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureş, un bărbat, de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, ce se deplasa pe sensul opus, ce era condus de o tânără de 23 de ani, din localitatea Crăieşti. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tinerei de 23 de ani.

Tot sâmbătă, la ora 05:30, pe DJ 142C, la Km. 11+530 m, pe raza localităţii Viișoara, un tânăr, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Duminică, la ora 18:00, pe DN 15  E60, pe raza localităţii Sîngeorgiu de Mureș, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Ceuaşu de Glodeni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a acroşat o autoutilitară, care se deplasa pe acelaşi sens de mers şi care era condusă de un tânăr, de 26 de ani, din Tîrgu Mureş, după care a ieşit în afara părţii carosabile. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime omeneşti. În urma testării cu etilotestul conducătorului autoturismului  i-a rezultat o valoare de 0,88  mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice. S-a întocmit dosar penal.
Duminică, la ora 18:01, pe strada Calea Sighişoarei din municipiul Tîrgu Mureş, un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor, un  minor de 12 ani, din municipiul Tîrgu Mureş, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis. In urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului şi a unei pasagere, de 66 de ani.
Articolul precedentDuminică, zi plină de accidente în Reghin și Suseni
Articolul următorACUM: Inundație la Târnăveni