În seara zilei de duminică, la ora 21:00, pe strada Cerbului din municipiul Reghin, un bărbat de 35 de ani, din judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism.

Tot duminică și tot în Reghin, la ora 17:40, pe strada Gării, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Topliţa, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor, o minoră de 12 ani, din municipiul Reghin, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
Duminică a avut loc un accident și în Suseni. La ora 18:30, pe DN 15 E578, la km 111+600, un bărbat de 63 de ani, din localitatea Ungheni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.
Articolul precedentINCONȘTIENȚĂ: Mopede și motociclete conduse fără permis
Articolul următorATENȚIE! Răniți pe drumurile din Mureș