În această dimineață,  un  accident rutier s-a produs în localitatea Glodeni, strada Principală, unde un autoturism s-a răsturnat. Nu au fost înregistrate victime.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Potrivit ISU Mureș, a fost vorba despre un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din interior s-a autoevacuat o persoană, care a fost evaluată medical de către echipajul de pe ambulanță. Persoana a refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Accidentul a afectat circulația pe un sens de mers.

 

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

„În această dimineață, polițiștii au fost sesizați să intervină la un eveniment rutier, produs pe DJ153 B, între localitățile Glodeni și Dumbrăvioara, cu implicarea unui vehicul.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 45 de ani din comuna Glodeni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Glodeni- Dumbrăvioara, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul situat pe partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, femeia, care se afla singură în autoturism, nu a necesitat îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier, urmând ca acesta să fie soluționat în conformitate cu prevederile legale”, a declarat pentru Realitatea de Mureș, Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures