Un bărbat din Mureș, cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni rutiere, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în Reghin la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere suspendat. 

 

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au reținut pentru 24 de ore un bărbat din județul Mureș, cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. 

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, din muncipiul Reghin, a fost depistat în trafic pe raza municipiului, la volanul unui autoturism, la intersecția străzilor Morii cu Apalinei

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta figurează ca având dreptul de a conduce suspendat pentru săvârșirea unei alte abateri la regimul rutier.

Având în vedere faptul că pe parcursul verificărilor bărbatul a avut o atitudine recalcitrantă, manifestând un comportament violent la adresa polițiștilor, s-a procedat prompt la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș”, a transmis IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

 

Articolul precedentBilanț CoVid-19, 21 august: 1.392 infectați, 327 vindecați, 42 decedați, 497 în ATI
Articolul următorBilanț CoVid-19: 1.189 infectați, 556 vindecați, 37 decedați! În ATI sunt internați 504 pacienți