Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat un bărbat, din municipiul Târgu Mureș, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma activităților desfășurate, la data de 28 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au identificat, la scurt timp după ce ar fi comis o infracțiune de tentativă la furt calificat, un bărbat, de 34 de ani, din Târgu Mureș.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 28 februarie, în jurul orei 23.00, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui autoturism care se afla parcat pe raza municipiului, cu intenția de a sustrage bunuri.

În baza probatoriului administrat, la data de 1 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentAccident grav pe DN 1, la ieșire din Tinăud, produs de un reghinean! Un tânăr din Oradea de doar 19 ani, a murit
Articolul următorUn tânăr din Târgu Mureș a înşelat o familie cu 40.000 de lei şi a fost prins de poliţişti