Un bărbat din Târnăveni a fost reținut de polițiști, miercuri, după ce, la finele lunii iulie, ar fi furat din locuința unei femei din aceeași localitate 1.000 de lei și un lănțișor din aur. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

 

 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au identificat și reținut pentru 24 de ore, la data de 18 august , un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrulIPJ Mureș.

În fapt, din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 03.00, bărbatul, de 30 de ani, din localitatea Târnăveni, ar fi pătruns prin escaladarea unei fereastre, în locuința unei femei din aceeași localitate, de unde ar fi sustras suma de 1000 de lei și un lănțișor din aur„, transmite IPJ Mureș.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

În baza probatoriului administrat, baărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat sub supravegherea unității de parchet competente.

Articolul precedentPeste 1.400 de cazuri de CoVid-19, în ultimele 24 de ore! 32 de pacienți au decedat, iar alți 480 sunt în ATI
Articolul următorBogdan Muzgoci, despre reacția lui Ponta după dezvăluirile procurorului Negulescu: „Președintele Pro România a fost mereu deranjat de presă”