La data de 25 iulie, în jurul orei 00:05, polițiștii din Mureș au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl sau, de 80 de ani , din Gornești, lipsește de la stână.

De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare formată din 11 polițiști (dintre care un criminalist cu un câine de urmă) 4 jandarmi, 4 reprezentanți de la Salvamont Mureș, 1 polițist local, și un paznic de vânătoare, care s-a deplasat la fața locului, pentru efectuarea de 
activități de căutare.

În urma activităților, la o distanță de 300 de metri, a fost identificat bărbatul în cauză, care prezenta multiple leziuni traumatice, la nivelul întregului corp, posibil a fi provocate de animale sălbatice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor în care a survenit decesul.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentŞi astăzi sunt raportate peste 100 cazuri noi de COVID-19. Datele oficial COMPLETE
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Cel mai mare zăcământ de aur din Europa, în România. Acuzații GRAVE: Guvernul a acționat în interes personal