Bistrițeanul Alexandru Pugna, care în ultimii trei ani a deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale, figurează pe lista angajaților eliberați din funcție de premierul Ludovic Orban. 

Guvernul Orban a anunțat în această săptămână că va reduce drastic numărul angajaților din Executiv numiți de guvernarea PSD, premierul Ludovic Orban semnând în ultimele două zile zeci de decizii de eliberare din funcție.

Printre cei care au fost puși pe liber se află secretari de stat, subsecretari de stat și consilieri de stat din mai toate ministerele. În total este vorba despre circa 80 de persoane.

Totodată, pe lista celor concediați se numără și interpretul de muzică populară Alexandru Pugna, acesta deținând funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale din ianuarie 2017. Decizia de eliberare a acestuia din funcție a fost publicată în Monitorul Oficial al României la data de 8 noiembrie 2019. 

Înainte de a fi secretar de stat, Alexandru Pugna a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. De asemenea, în trecut acesta a ocupat și un fotoliu de consilier județean. 

Articolul precedentDosar penal pentru un bărbat din Mureș care folosea, în Sibiu, un copil pentru munca „la negru”, în construcții
Articolul următorChina impune copiilor interdicții la jocurile video