Claudia Tănase, managerul de operațiuni reprezentând o companie de pariuri sportive din județul Mureș, însoțită de colegii ei, au petrecut câteva momente frumoase  alături de Teo, care este diagnosticat cu autism. Întâlnirea cu Teo a venit în întâmpinarea zilei sale de naștere, prilej de a-i face câteva surprize și de a se juca, împreună, în Parcul din Târnăveni.

“Ne-am întâlnit cu acest copil deosebit, în speranța de a-l ajuta. Bucuria revederii cu Teo este cu atât mai mare cu cât, peste numai câteva zile, el împlinește 3 ani. Jucându-ne cu Teo, am avut ocazia să descoperim veselia din sufletul lui, energia si creativitatea pe care le are, în pofida tulburărilor din spectrul autist de care suferă”, a spus Claudia Tănase, care a adus la întâlnire jucării, dar și formularele 230, prin care angajații firmei au direcționat 2% din impozitul pe venit către Asociația TEO ALEXANDRU din Târnăveni.

„A fost o onoare să îl cunoaștem pe Teo, să vedem zâmbetul și bucuria lui, considerând că este un copil care merită toată atenția noastră și sperăm ca această acțiune să ajungă la cât mai multe suflete, pentru o viață cât mai bună pentru Teo, în viitor”, spune Claudia Tănase.

Prietenii lui Teo devin din ce în ce mai mulți, prin implicarea lui Cristian Tutecean, consilier local al municipiului Târnăveni, care ne-a spus că nevoile financiare ale lui Teo sunt mari, având în vedere tratamentul zilnic la Iernut și la Mediaș, ale cărui costuri efective și de transport depășesc posibilitățile familiei.

Vă invităm să acordați un cât de mic sprijin financiar, sau să direcționați 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, în beneficiul Asociației Teo Alexandru, cont: RO82BTRLRONCRT0480862101.

 

 

 

Articolul precedentSe cere înlocuirea târgumureșeanului Demeter András din conducerea Radioului Public
Articolul următor13 cu ghinion pentru foștii consilieri PNL. Prefectul a emis ordinul de încetare a mandatelor