Toată lumea vrea să-și organizeze nunta într-una din lunile verii, în special în luna iunie, deoarece aceea este perioada optimă în care să-i juri jumătății tale iubire eternă. 

 
 

Vara este un anotimp cald și vesel, așa că nu e de mirare că cele mai multe nunți au loc în acea perioadă.

Chiar și așa, deși pare mult mai practic să-ți sărbătorești marele eveniment într-o zi călduroasă, există multe persoane care optează și pentru lunile reci ale anului. Ai putea crede că fac acest lucru doar pentru că nu au mai prins niciun loc liber în luni calde, dar realitatea este alta. 

 

În funcție de zodia ta, ai anumite preferințe atunci când vine vorba despre planificarea nunții tale.

Berbec

 

Tu ești o persoană dinamică căreia îi place să petreacă timp în natură, să se bucure de soare. Având în vedere că iubești atât de mult anotimpurile calde deoarece atunci poți petrece cât mai mult timp afară din casă, ar trebui să-ți planifici nunta chiar la începutul verii. Poți opta pentru luna mai sau pentru luna iunie sau, de ce nu, îți poți face nunta chiar în cea mai lungă zi a anului, cu ocazia solstițiului de vară.

Taur

Acele detalii minore precum mirosul florilor de salcâm și frumusețea frunzelor înverzite au o foarte mare importanță atunci când vine vorba despre starea ta de bine. Tu, Taurule, ar trebui să îți planifici nunta primăvara pentru a te putea bucura din plin de frumusețea și diversitatea naturii. Ce ar putea fi mai frumos decât să dansezi sub clar de lună printre copacii înfloriți?

Gemeni

 

Ție ți-ar plăcea ca nunta ta să nu fie neapărat luxurioasă, ci mai mult practică și distractivă. Poți opta pentru un loc în care toți invitații tăi ar putea vorbi între ei și ar putea participa la diverse activități care să-i facă să se distreze. Dacă vei vrea să faci nunta chiar la tine în țară, cu siguranță că trebuie să optezi pentru una din lunile verii. Ție nu îți place frigul! Citește continuarea.

Articolul precedentJaful secolului – Furnizorii de energie cresc prețurile artificial pentru a lua bani mai mulți de la stat prin mecanismul de plafonare a facturilor
Articolul următorȘedință de Guvern – Mai multe proiecte importante, pe ordinea de zi