Vineri, 24 august, de la ora 11,00 în Sala Mare a Palatului Administrativ din Tîrgu Mureş va avea loc evenimentul „Oportunități de finanțare 2018”.

Conferința este organizată de Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Târgu Mureș, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Mureș.

La întalnire va participa Ștefan-Radu OPREA – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, alături de reprezentanți ai Patronatelor IMM, Universitatea “Petru Maior”, Universitatea “Dimitrie Cantemir”, Camera de Comerț și Industrie Mures, AJOFM Mureș, bănci partenere ale Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Scopul evenimentului este prezentarea condițiilor de finanțare oferite antreprenorilor și potențialilor antreprenori prin programele de finanțare derulate de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Se vor prezenta Programul Start–up Nation, Programul naţional multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, Programul UNCTAD/EMPRETEC România pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, Programul naţional multianual de microindustrializare, Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, cu finanţare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020.

Articolul precedentAutovehicule abandonate în Tîrgu Mureș
Articolul următorDrum nou la Bobohalma