În conformitate cu Dispoziția nr. 1.825 din din 30 august 2019 a primarului municipiului Târgu Mureș, s-a convocat ședința  extraordinară  a  Consiliului local municipal Târgu Mureș  pentru  ziua  de  miercuri,  4 septembrie  2019, ora 12°°.

Pe ordinea de zi figurează un singur proiect de hotărâre, respectiv acela  privind  rectificarea bugetului local al Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş pe anul 2019.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș a reacționat la propunerea Executivului din Târgu Mureș adresată Consiliului Local, cu un mesaj dur la adresa conducerii Primăriei, reprezentată de Dorin Florea și Claudiu Maior, liderii ALDE Mureș:

„ALDE Mureș vrea să își facă în continuare campanie electorală pe banii târgumureșenilor.
Dorin Florea și Claudiu Maior sunt amorțiți în mirajul a două decenii de dirijat o orchestră ce a început să nu mai recunoască partitura, în timp ce publicul s-a plictisit. În curând, se trage cortina!”, avertizează președintele PNL Mureș.

Senatorul Cristian Chirteș invocă solicitarea Primăriei ca, în această rectificare bugetară, să fie alocată și suma de 100.000 de lei pentru scrisorile pe care edilii locali le trimit târgumureșenilor: „După ce au invadat în repetate rânduri cutiile poștale ale oamenilor cu scrisori semnate ba de președintele ALDE Mureș, ba de șeful de la Târgu Mureș, „întâii dintre edilii” din Târgu Mureș mai vor să dea un tun și propun Consiliului Local ca miercuri să voteze încă un miliard de lei, pentru alte maculaturi electorale. 100.000 de lei pentru scrisori, în condițiile în care se plâng zilnic că nu mai au bani de drumuri sau de reparații la școli”, se arată în luarea de poziție a lui Cristian Chirteș.

Articolul precedentLUNI: Ilie Dumitrescu vine la Târgu Mureș
Articolul următorMIERCURI: Exercițiu de testare a sistemului de alarmare publică, în Târgu Mureș