#La data de 09 decembrie a.c., la ora 01:15, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara au oprit în trafic, în Piaţa Hermann din localitate, un autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Sighişoara, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

#La data de 09.12.2018,  la ora 01.10, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit pentru control, în trafic, pe raza localităţii Şardu Nirajului, un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, din Miercurea Nirajului. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 09.12.2018,  la ora 01.10, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au oprit pentru control, în trafic, pe raza localităţii Livezeni, un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Livezeni. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul deţine permis de conducere, însă dreptul de a conduce autovehicule este suspendat, cu restricţii. A fost întocmit dosar penal.

 

Articolul precedentLemn de foc confiscat la Rușii Munți și Grebenișu de Câmpie
Articolul următorDANEȘ: A intrat cu mașina în zid. Nu avea permis de conducere