#La data de 7 decembrie a.c., ora 17:15, pe DJ 107D, în localitatea Adămuş, un bărbat de 38 de ani, din Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, ce se deplasa pe acelaşi sens de mers şi care era condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Adămuş. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului atelajului hipo şi a altor doi bărbaţi, de 34 de ani, respectiv de 44 de ani, ambii pasageri în atelajul hipo, precum şi rănirea gravă a unui bărbat, de 66 de ani, de asemenea pasager în atelajul hipo.

#La data de 7 decembrie a.c., ora 22:09, pe DN 15, în localitatea Ernei, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma testării cu etilotestul, conducătorului auto i-a rezultat valoarea de 1,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

#La data de 09 decembrie a.c., ora 07:17, pe DN 14, în localitatea Daneş, un tânăr de 23 de ani din Mediaş, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal.

Articolul precedentCIFRE, LA VOLAN: 25 de ani și 1,03 mg/l alcool
Articolul următorNICIODATĂ NU-I TÂRZIU! Hoț de vară, prins acum.