Ieri, în jurul orei 17.35, pe DJ 135, pe raza localității Livezeni, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 27 ani din Livezeni, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în baza de date, politiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot ieri, pe strada Gheorghe Doja, din Târgu Mureș, polițiștii au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 48 ani din Cristești, căruia în urma testării cu aparatul etilotest i-a rezultat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Articolul precedentIERI, în Mureș: 45 de permise suspendate și 27 de certificate de înmatriculare ridicate
Articolul următorTransport ilegal de persoane, descoperit de Poliția Târnăveni