În această dimineață, ca urmare a efectelor meteo periculoase, pompierii mureșeni au intervenit pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

 

Astfel, în jurul orei 04:45, copac căzut pe carosabil pe DN 14, localitatea Daneș, au executat misiunea degajării acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.
În jurul orei 05:50, copac căzut pe carosabil în localitatea Culpiu, au executat misiunea degajării acestuia pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Râciu.
În jurul orei 06:00, stâlp de curent căzut pe carosabil în municipiul Sighișoara, la intersecția dintre strada Crizantemelor cu strada Rozelor, au executat misiunea degajării firelor acestuia pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.
În jurul orei 07:00, copac căzut pe carosabil în localitatea Săbed, DN 15, au executat misiunea degajării acestuia pompierii voluntari din cadrul SVSU Ceuașu de Câmpie.
În jurul orei 07:20, copaci căzuți pe carosabil în localitățile Daneș și  Saeș, au executat misiunea degajării acestora pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Tot în această dimineață, în jurul orei 06:40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier pe raza localității Sângeorgiu de Pădure.

Au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și SVSU Sângeorgiu de Pădure, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că un autocamion a părăsit partea carosabilă, a rupt o conductă de gaz, un gard și s-a oprit într-o casă, din fericire nu au fost victime. Circulația a fost întreruptă pe un sens de mers.

În jurul orei 9.00, SVSU Acățari și pompierii militari au intervenit între localitățile Găiești și Bălăușeri, pentru tăierea unui copac în pericol să cadă pe carosabil. Circulația a fost întreruptă.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentPercheziții într-un dosar de tâlhărie, în Târgu Mureș! Doi tineri, reținuți! Cercetat în dosar, și un minor
Articolul următorCOD PORTOCALIU și COD GALBEN de ploi, ninsori abundente și viscol în țară, până sâmbătă