Pompierii militari mureșeni au intervenit, luni seara, în localitatea Sângeorgiu de Pădure, în cazul unui copil de doi ani cu un traumatism la membrul superior stâng prin strivire cu un utilaj agricol.

 

 

Totodată a fost solicitat elicopterul SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea acestuia la UPU SMURD Târgu Mureș.

„Având în vedere că la fața locului nu s-a putut extrage membrul victimei, aceasta a fost transportată la spitat cu tot cu piesa metalică în care era prins brațul copilului.

UPU SMURD, a solicitat sprijinul pompierilor militari să intervină cu echipamente specifice din dotarea autospecialei de descarcerare pentru tăierea piesei metalice.

Militarii au reușit extragerea membrului prin decuparea piesei metalice cu echipamentele specifice de descarcerare din dotare, după care, victima a primit ingriji medicale de specialitate”, a transmis Dan Petru Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

Polițiștii au demarat o anchetă/

„Polițistii Secției 14 Poliție Rurală Ghindari au fost sesizați de către reprezentanții unei unități spitalicești, din Sângeorgiu de Pădure, cu privire la faptul că un minor, din aceeași localitate, prezintă, la unul dintre membrele superioare, un traumatism produs prin strivire.

In urma cercetărilor, a reieșit că un minor, de doi ani, în timp ce se afla într-o curte, împreună cu părinții, și-ar fi introdus antebrațul într-un malaxor de grâu.

În cauză, polițiștii din Sângeorgiu de Pădure  au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a precizat pentru Realitatea de Mureș, Aurica Sabău, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

 

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentRomania în realitate, invitat VASILE BARBU
Articolul următorTurneul VAMA NECONVENȚIONAL ajunge vineri, 6 august, la CETATEA TÂRGU-MUREȘ