La data de 17 mai a.c., ora 11.18,  Poliţia municipiului Tîrgu Mureş a fost sesizată prin Apel 112, referitor la producerea unui scandal în comuna Rîciu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Rîciu, care au constatat faptul că în faţa unui imobil din comuna Rîciu, un echipaj medical acorda îngrijiri medicale unei femei, de 29 de ani, din localitate, constatându-se ulterior decesul acesteia.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că femeia ar fi fost agresată, pe fondul geloziei, de către concubinul acesteia, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Rîciu, poliţiştii nefiind anterior sesizaţi cu privire la eventuale fapte asociate violenţei în familie.

Totodată, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a efectuat cercetarea locului faptei.

Cadavrul femeii a fost transportat la SML Tîrgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

La aceeaşi dată,  faţă de bărbatul de 25 de ani, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioada de 24 ore, ulterior, la data de 18 mai a.c., instanţa de judecată dispunând măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Articolul precedentTÂRGU MUREȘ: program prelungit pentru eliberarea actelor de identitate, înainte de alegeri
Articolul următorSCHIMB DE GENERAȚII: Horațiu Suciu și Lázár Erzsébet, în Consiliul Știinţific al Agenţiei Naţionale de Transplant