Deputatul UDMR de Mureș, Csép Éva Andrea, secretarul Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților a reprezentat Camera Deputaților în cadrul Conferinței interparlamentare privind stabilitatea, coordonarea și guvernanța economică în Uniunea Europeană, organizată la Bruxelles, în cadrul dimensiunii parlamentare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

Csép Éva Andrea a participat la panelul dedicat “Noilor forme de ocupare a forței de muncă”, unde a exprimat necesitatea creării unor locuri de muncă prietene cu familia, oferind astfel, posibilitatea mamelor de a-și crește copiii și de a se întoarce cât mai repede în câmpul muncii. Csép a pledat, de asemenea, pentru încurajarea reprofilării persoanelor în vârstă, prin învățarea pe tot parcursul vieții, în vederea susținerii îmbătrânirii active a acestora.

De asemenea, deputatul de Mureș  a vorbit despre integrarea persoanelor cu dizabilități, legiferarea cadrului legislativ privind securitatea muncii de acasă și cerințele educaționale de pe piața muncii.

Articolul precedentMureșeancă premiată de Ambasada SUA
Articolul următorFOTO: 15 turiști rătăciți în Călimani și 80 de salvatori. EXERCIȚIU