Cum au vrut motociciliștii să îl execute pe patronul din Capitală. Realitatea PLUS a prezentat imaginiîn exclusivitatecu atacul de o violență extremă ce a avut loc acum o lună în centrul Bucureștiului.Atenție, urmează informații și imagini ce vă pot afecta emoțional!

Primele imagini cu atacul motocicliștilor asupra patronului de restaurante din Capitală au fost obținute de Realitatea PLUS

Atenție, urmează informații și imagini ce vă pot afecta emoțional!

În imagini se observă cum este bătut cu bestialitate patronul de membrii grupării de motociciliști.

Conflictul urmat de bătaie ar fi pornit din interiorul localului, pe 14 iunie 2023, relatează Realitatea PLUS. Iar în câteva minute s-a mutat în stradă. 

Dragoș Furtună, patron al mai multor restaurante din Capitală,  a fost bătut cu bestialitate și lăsat într-o baltă de sânge.

După atac, membrii grupării Hell`s Angels s-au urcat rapid pe motocicletele pe care le aveau lăsate parcate în zonă și s-au făcut nevăzuți.

Dragoș Furtună a fost înjunghiat, împușcat şi bătut de 12 motociclişti ai grupării Hell`s Angels. Omul de afaceri este unul din liderii clubului de motociclişti Bandidos. Martorii spun că totul a semănat cu un atac terorist.

Ulterior au apărut detalii șocante despre atacul mafiot din centrul Capitalei. Totul ar fi fost o răzbunare între două clanuri de motocicliști. Membrii grupării Bandidos din care face parte Dragoș Furtună sunt dușmani de moarte cu motocicliștii din cealaltă mare bandă, Hells Angeles. Furtună ar fi devenit membrul grupării rivale Bandidos în Mexic. Omul de afaceri ar fi avut mai multe semnale în ultima perioadă despreun posibil atac. Pentru că nu i-a ascultat, a primit o lecție sângeroasă.

Deși în zona restaurantului de lângă Foișorul de Foc erau camere de supraveghere, identificarea atacatorilor a fost îngreunată pentru oamenii legii pentru că toți atacatorii purtau cagule.

Unul dintre motocicliști a aruncat cu un ciocan, iar altul a tras mai multe gloanțe înspre patronul restaurantului.

Patronul de restaurant a încercat să scape, însă a fost prins de agresori la zece metri de masa la care stătea și a fost lovit cu pumnii și picioarele. De furia bătăușilor nu a scăpat nici prietenul acestuia.

Dragoș Furtună a fost externat după două zile de spitalizare și nu a depus plângere la Poliție. 

După descinderile la locuințele atacatorilor din gruparea Hells Angels, opt persoane au fost acuzate de tentativă de omor calificat.

La 10 zile de la incidentul șocant, autoritățile au anunțat că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București  efectuează urmărirea penală cu privire la infracțiunea de tentativă de omor calificat și tulburare a ordinii și linștii publice în cauza privind incidentul din data de 14.06.2023, când un bărbat a fost agresat de mai mulți motocicliști în sectorul 3 din mun. București.

Ca urmare a stabilirii circumstanțelor în care a avut loc agresiunea și a identificării participanților, activități desfășurate împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Poliției Române, în dimineața zilei de 23.06.2023 au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la adrese din mun. București și județele Ilfov, Buzău, Călărași și Prahova, opt persoane fiind conduse la audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Procurorii beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentBiblioteca Națională a României va fi închisă până pe 4 septembrie din cauza ploșnițelor
Articolul următorCăminele groazei – Raluca Turcan ar fi semnat avizul de funcționare al azilului „Sf. Gabriel cel viteaz”