Viorica Dăncilă s-a plâns, la Reghin, de protestatarii care au așteptat-o la intrarea în clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș cu „înverșunare, scandal și lucruri urâte pe care le-au spus”.

În realitate, premierul Viorica Vasilica Dăncilă, însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea au fost întâmpinate cu un protest mut, „un priveghi pentru cei ce mor cu zile în spitalele românești”. Târgumureșenii, în special studenți, au optat pentru o formă liniștită de protest, având în vedere că vizita a avut loc la o unitate medicală, unde, din respect pentru pacienții internați, oamenii spun că nu au vrut să facă zgomot. Mulți dintre protestatari au fost îmbrăcați în negru, o ținută de priveghi, purtând pancarte cu mesaje țintite spre incompetența PSD în domeniul politicilor de sănătate.

„Am fost la spital și mă uităm cu câtă înverșunare, scandal și câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Și fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în față dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în față oamenilor cu acest proiect de țară. Nu au un proiect de țară. Singurul lor proiect de țară este bazat pe ura, dezbinare, pe jigniri”, a spus Viorica Dăncilă la mitingul electoral organizat de PSD la Reghin.

Articolul precedentCampania electorală aduce (promisiuni de) reparații la drumurile din Mureș
Articolul următorReacție după vizita lui Dăncilă: PNL Mureș cere demiterea șefului Jandarmilor din Mureș