Prin prezentul material dorim să vă supunem atenţiei un fenomen negativ care s-a manifestat în ultima perioadă pe raza municipiului Tîrgu Mureş, mai precis „aruncarea de deşeuri menajere sau rezultate din materiale de construcţii, în alte locuri decât cele special amenajate”.
În scopul prevenirii şi sancţionării unor fapte de acest gen, cadrele Direcţiei Poliţia Locală şi-au intensificat activităţile de supraveghere a domeniului public, sens în care, la data de 02.08.2018, au depistat mai mulţi cetăţeni care au încălcat normele de conduită civică, după cum urmează:
– la ora 0845 – o patrulă de intervenţie a instituţiei l-a surprins pe numitul B.L. de pe str. Petru Dobra care a depozitat bucăţi de lemn şi flacoane în proximitatea ghenei de gunoi;
– ora 1125 – numita S.E., domiciliată pe str. Libertăţii, a deversat o cantitate impesionantă de hârtii lângă gardul viu de la colţul unităţii militare;
– ora 1400 – S.L., domiciliată pe str. Aleea Covasna, a fost depistată depozitând lăzi de lemn şi cutii de carton pe spaţiul verde, în dreptul imobilului cu nr. 5 de pe aceeaşi stradă;
– ora 2045 – numitul M.F. a fost identificat ca fiind persoana care a aruncat moloz în faţa imobilului cu nr. 44 situat pe B-dul 1848.
Toate persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional, conform art. 8, alin. 5 din HCL nr. 20/2008, cu câte 200 lei fiecare şi determinate să aducă domeniul public la starea iniţială de curăţenie.
Pentru prevenirea acestor acte ce aduc un prejudiciu de imagine urbei noastre, rugăm cetăţenii să sesizeze Poliţia Locală la numerele de telefon 0265/250760 sau 0734/567009, pentru a putea interveni cu promptitudine.

„Să acţionăm împreună pentru un oraş curat!”.

DIRECTOR EXECUTIV
IOAN ZOSIM DAMASCHIN

Articolul precedentLemn confiscat la Ibănești
Articolul următorDuminică: Târgul Peștelui, la Zau