DCIM101GOPRO

Conducerea SC Kastamonu România SA aduce la cunoștința publicului interesat organizarea dezbaterii publice privind solicitarea de actualizare a autorizației integrate de mediu, pentru Fabrica de PAL și Fabrica Doorskin, pe un amplasament din localitatea Reghin, strada Ierbuș nr. 37.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la sediul Casei de Cultură “Eugen Nicoară”, din localitatea Reghin, strada Spitalului nr. 11, în data de 8 octombrie 2018, ora 16.00.

Informații privind potențialul impact asupra mediului al activităţilor de pe amplasament pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, localitatea Tîrgu Mureș, strada Podeni nr. 10 și la sediul SC Kastamonu România SA, localitatea Reghin, strada Ierbuş nr. 37, judeţul Mureş.

Observaţiile, sugestiile și propunerile publicului formulate în scris se primesc zilnic, luni, între orele 9.00 – 15.00 şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10 și pe adresa de e-mail [email protected], până la data dezbaterii publice.

Articolul precedentCastelul Teleki din Ernei, scos la licitație
Articolul următorȘofer din Cuci, arestat