Poliţia Română infirmă zvonurile potrivit cărora tânărul din Răstoliţa, cercetat după ce fost implicat în urmărirea care s-a soldat cu împușcarea în cap a unei femei din Răstolița s-ar fi sinucis.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, vă comunicăm faptul că tânărul implicat în evenimentul din județul Mureș, din data de 8 februarie a.c., nu s-a sinucis. Vă reamintim că acesta este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, în acest moment aflându-se sub control judiciar”, a transmis Poliţia Română.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, șoferul implicat în urmărirea de vineri seara, un tânăr de 20 de ani din Răstolița este cercetat sub control judiciar, după ce în prealabil fusese reținut pentru 30 de zile.

„Urmare a evenimentului din data de 8 februarie, când un poliţist din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti a efectuat foc de armă asupra unui autoturism, în urma căruia un glonţ ar fi ricoşat şi ar fi lovit în zona capului o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniş, vă comunicăm faptul că, în 12 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus faţă de un tânăr de 20 ani, din localitatea Răstoliţa, bănuit de comiterea a două infracţiuni de ultraj, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 30 de zile, cu obligaţia de a nu părăsi localitatea Răstoliţa”, a informat Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Mureș.

Articolul precedentConsilier local Tîrgu Mureș: „Se pare că salariul primarului a ajuns la 10.950 lei net „
Articolul următorTaximetriștii din Târgu-Mureș se raliază protestului național