Polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş au oprit în trafic, în Piaţa Trandafirilor, un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. A fost întocmit dosar penal. 

Aseară, la ora 20:45, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş, au oprit în trafic, tot în Piaţa Trandafirilor, un autoturism, condus de un bărbat, de 52 ani, din comuna Sîntana de Mureş, căruia, în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Și polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au oprit în trafic, pe strada Codrului, din comuna Albeşti, un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Articolul precedentLa Tîrgu Mureș se simte aerul sărbătorii Centenarului
Articolul următorRectorul UMFST: „Am încercat să contribuim la creșterea României”