Caz tragic în județul Mureș, unde o fetiță de 5 ani a murit, iar o alta de 6 ani și o femeie au fost rănite, după ce un copac a căzut peste ele. 

 

La locul incidentului care s-a produs în Lunca Bradului, zona Valea Ilvei, au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureș, SMURD Deda și doua ambulanțe SAJ.

În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr, preluată de ambulanta SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă, preluată de ambulanța SMURD și un baiat de aproximativ 5 ani surprins sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a transmis Dan Petru Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

UPDATE: Medicul aflat la fața locului a constatat că și copilul surprins sub copac este tot fetiță.

 

UPDATE 2: Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment

„În această seară, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.7 Deda au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Valea Ilvei, un copac a căzut peste doi copii, unul dintre aceștia fiind în stare de inconștiență.

O echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea situației de fapt.

Din primele cercetări, a reieșit că un copac ar fi căzut peste două minore, de 5 și 6 ani, care se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei.

Echipajul medical aflat la fața locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, față de minora de 6 ani, a fost declarat decesul.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Aurica Sabău, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCanicula prelungeşte restricțiile de tonaj
Articolul următorUrmările furtunii de COD PORTOCALIU, în Mureș! Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic