În județul Mureș sunt așteptați la vot 477.456 de alegători înscriși pe listele permanente, cărora li se alătură cei înscriși pe listele suplimentare.

La nivelul județului Mureș au fost organizate 568 de secții de vot, unde vor fi distribuite 526.862 de buletine de vot, 2.840 de ștampile cu mențiunea ”VOTAT” și 480.152 de timbre autocolante.

Sâmbătă vor fi distribuite către primari toate materialele destinate desfășurării votării.

“Distribuirea se va face sâmbătă dimineața, pe 12 trasee, astfel încât până în jurul prânzului toți primarii să primească materialele necesare”, a declarat prefectul Mircea Dușa.

În ceea ce privește votarea cu urna specială în unitățile medicale și în penitenciar, au fost identificate 12 secții de vot care vor trimite urna.

Marți, de la ora 14, la Sala Sporturilor, împreună cu Biroul Electoral Județean, vom asigura instruirea președinților secțiilor de votare, a locțiitorilor acestora și a operatorilor în sistemul STS.

Luni a avut loc ședința Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Președintele României, în care a stabilit ultimele măsuri care trebuie luate pentru buna desfășurare a scrutinului de duminică.

Articolul precedentAltă zi de miercuri, aceleași alarme
Articolul următorINTERVINE ELICOPTERUL SMURD! Copil de 6 ani, rănit grav la Găiești