Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent astăzi pe șantierele loturilor de Autostradă Iernut – Chețani și Chețani – Câmpia Turzii. Fără a fi fost invitat la vizita ministerială, Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni, a forțat o întâlnire cu ministrul Cuc, pentru a-i readuce în atenție starea dezastruoasă a drumului care leagă Târnăveniul de E60 și de Autostradă, proiect pentru care primarul din Târnăveni face demersuri de șapte ani, încă de la preluarea mandatului, fiind “pasat” de toți cei care au condus Transporturile, inclusiv de actualul ministru, în mandatul trecut.

“De dimineață, am aflat că Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR, Narcis Neaga urmau să facă o vizită pe șantierul Autostrăzii Târgu Mureș-Câmpia Turzii. M-am deplasat la nodul de la Iernut al Autostrăzii, unde am reușit să îi înmânez ministrului Cuc dosarul cu documentele în care solicităm, încă din 2012, modernizarea drumului național 14A, care face legătura Târnăveniului cu E60 și cu Autostrada Transilvania. De 7 ani, primim promisiuni deșarte că acest drum intră în programele de reabilitare ale Ministerului Transporturilor și tot de 7 ani oamenii își distrug mașinile, iar investitorii evită Târnăveniul, neavând o cale de acces civilizată, către drumul european. Aștept reacția ministrului în funcție al Transporturilor!”, a declarat Sorin Megheșan, primarul municipiului Târnăveni.

Mai jos puteți vizualiza o parte din corespondența purtată, în ultimii șapte ani, de Primăria municipiului Târnăveni cu Ministerul Transporturilor și instituțiile pe care acesta le are în sobordine.

 

Articolul precedentTânăr care conducea fără permis, prins de polițiștii din Târnăveni
Articolul următorTârgu Mureș: Cursuri de pregătire academică pentru Bacalaureat