Strada 8 martie din Târgu Mureș, aflată într-o stare avansată de degradare, a intrat în disputa oamenilor politici.

În cursul zilei de ieri, Claudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș, le-a transmis rezidenților de pe strada 8 martie o scrisoare în care acuză consilierii UDMR și POL de întârzierea lucrărilor de reparații: “Valoarea contractului de lucrări semnat în 27 noiembrie 2018 a fost de 6 milioane de lei, iar în bugetul pe 2019 s-a solicitat aprobarea sumei de 2 milioane de lei, din care s-au aprobat 1 milion de lei.

La rectificarea bugetară din 1 august 2019 s-au mai solicitat încă 2 milioane de lei, din care s-au aprobat numai 1.212.000 lei.

Ca atare, din suma totală de 4 milioane de lei pentru refacerea carosabilui, există un disponibil de numai 2.212.000 lei. La rectificarea din luna septembrie, Primăria va solicita Consiliului Local aprobarea diferenței necesară refacerii carosabilului, urmând ca trotuarele și iluminatul public să se realizeze anul viitor, din sumele aprobate pe credit”, le-a transmis Claudiu Maior locuitorilor de pe strada 8 martie.

La solicitarea locuitorilor, în zonă s-a deplasat Ervin Molnar, consilier județean și președinte PNL Târgu Mureș, însoțit de mai mulți liberali, care au intrat în dialog cu rezidenții de pe strada 8 martie.

În urma întâlnirii, Ervin Molnar a transmis că: “m-am deplasat împreună cu colegii mei la fața locului, să vedem cum arată o promisiune “îndeplinită” de edilul  șef al urbei, care se chinuie din răsputeri prin trompetele sale, să-i mintă pe târgumureșenii care locuiesc pe strada 8 martie, transmițându-le prin intermediul unor fluturași, plasați în cutiile poștale, o așa zisă informare despre cum NU se poate reabilita, nici în acest an, strada pe care circulă în fiecare zi, datorită divorțului alianței pe care o controlează  ALDE-PSD de UDMR.  Astăzi aceleași trompete ale edilului, ne-au anunțat  că de la 1 septembrie 2019 trebuie să ne ducem copiii la cursuri de înot, la Cluj, sau la Oradea, pentru că la bazinul olimpic din complexul de agrement și sport  „Mureșul” nu mai avem voie, probabil pentru a se răzbuna pe cei 97% dintre târgumureșenii care NU i-au acordat votul la alegerile europarlamentare din acest an. Asistăm, zi de zi, la batjocorirea târgumureșenilor de către un edil care efectiv a abandonat orașul, lăsându-și în urmă slujitorii să “pârjolească” ce a mai rămas din bugetul local. Ceea ce fac acești dușmani ai Târgu Mureșului și ai târgumureșenilor este fără precedent, dar scadența se apropie, regretabil este însă, faptul că până atunci, trebuie să suferim noi și copiii noștri”, a conchis Ervin Molnar.

Articolul precedentTragedie la “Weekend”: Un tânăr a murit înecat
Articolul următorPrimăria anunță închiderea Bazinului Olimpic cu balon presostatic