Consilierul județean Ervin Molnar a înaintat executivului Consiliului Județean Mureș, dosarul complet al procedurii privind acordarea Distincției ALAE  domnișoarei Szőcs Bernadette Cynthia, personalitate  remarcabilă  a  sportului mureșean, național, european și mondial.

Născută la Târgu Mureș, Szőcs Bernadette Cynthia a adus României, după 23 de ani, bucuria de a avea cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa.

În prezent, Bernadette ocupă locul al II-lea în clasamentul european și poziția 17 în topul mondial la senioare.

„Propunerea  noastră  privind  acordarea  Distincției  ALAE domnișoarei Szőcs Bernadette Cynthia se fundamentează pe argumente care țin de performanțele sportive realizate, care o recomandă drept un veritabil ambasador al județului Mureș, primul club la care a activat fiind CSS LPS Târgu-Mureș. Prin urmare, considerăm oportună oferirea acestei distincții domnișoarei Szőcs Bernadette Cynthia,  ca  o  recunoaştere  şi  recompensă  morală  apentru performanțele domniei sale„, a declarat Ervin Molnar.

„ALAE” este cea mai importantă distincţie acordată de Consiliul Judeţean Mureş, care se acordă pentru curajul de a izbândi, puterea de a inspira și excelență în domeniul de activitate al personalităților premiate.

„Dosarul procedurii privind acordarea Distincției ALAE include și acordul expres al domnișoarei Szőcs Bernadette Cynthia, pe care l-am obținut în urma corespondenței purtate cu marea noastră campioană”, a precizat Ervin Molnar.

 

Articolul precedentTiberiu Bățagă este noul președinte al Societății Române de Ortopedie și Traumatologie
Articolul următorTragedia de pe strada Voinicenilor: șoferul care a cauzat accidentul mortal a fost arestat