Kozma Mónika a părăsit, la 1 septembrie, funcția de director de cabinet al Președintelui Consiliului Județean Mureș.

Într-o declarație făcută în exclusivitate pentru realitateademures.net, Kozma Mónika a spus că proiectul de suflet în care s-a implicat în cei doi ani petrecuți în Consiliul Județean este reabilitarea pistei Aeroportului Internațional “Transilvania”, un reper de importanță majoră pentru dezvoltarea județului Mureș.

De asemenea, implementarea procedurilor pentru funcționalizarea proiectului “Sistemul de management integrat al deșeurilor în județul Mureș” este o altă realizare considerată de Kozma Mónika drept una deosebit de importantă pentru activitatea sa în administrația județeană.

“Mesajul meu pentru foștii mei colegi și cei care îmi vor urma la Cabinetul Președintelui este să încerce conturarea unei viziuni de dezvoltare a județului Mureș pentru următorii 15 ani și să pună interesele mureșenilor deasupra hățișurilor birocratice”, a spus Kozma Mónika.

Fostul director de cabinet al Președintelui Consiliului Județean Mureș se va implica pe viitor în proiecte de dezvoltare economică a județului Mureș și va activa în cadrul Fundației “ProEconomica”, unde în prezent ocupă funcția de director executiv.

Articolul precedentConsilier local din Răstolița, găsit incompatibil de ANI
Articolul următor39 de paramedici s-au pregătit la Tîrgu Mureș