Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș a publicat bilanțul unei zile extrem de dificile. În ultimele 14 ore, salvatorii mureșeni au fost solicitați să intervină la patru situații de urgență complexe, petrecute în zona de competență a inspectoratului.

– 07:45 – Explozie neurmată de incendiu în localitatea Gornești, a intervenit Detașamentul de pompieri Reghin.
În urma exploziei 2 persoane au suferit arsuri și traumatisme și fost transportate la UPU Tîrgu Mureș, fiind ulterior transferate la un spital din Belgia.
– 12:14 – Accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, pe varianta Periș – Petelea, rezultând 10 victime din care două au fost transportate la UPU Tîrgu Mureș pentru investigații medicale ulterioare. A intervenit Detașamentul de pompieri Reghin pentru măsuri PSI și sprijin a echipajelor medicale.
– 14:31 – Accident rutier în localitatea Balda pe DJ 151 – un autoturism răsturnat pe calea rutieră. Au rezultat 2 victime dintre care una încarcerată, conștientă, dar de cod roșu. S-a intervenit cu echipaje de la Secția Sărmașu cu o autospecială cu modul de descarcerare, 1 SMURD B2, o ambulanță S.A.J.  Sărmașu. S-a deplasat și elicopterul SMURD.
– 15:16 – Incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza localității Pusta. A  intervenit pentru stingere Punctul de Lucru Râciu.
Articolul precedentVictimele exploziei de la Gornești au ajuns în Belgia
Articolul următorFOTO: TÎRGU MUREȘ: INCENDIU LA O LOCOMOTIVĂ, 100 de călători evacuați