Revenirea la normalitate prin relaxarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19 se va face în trei etape, prima fiind cea de pe 1 iunie, a anunțat, marți, premierul Florin Cîțu.

„Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă începe astăzi. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”, a scris premierul Florin Cîțu pe Facebook, împreună cu precizări privind normele în vigoare începând de pe 1 iunie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Reamintim că, de la 1 iunie, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare. Românii vor putea face nunți și botezuri, se redeschid cluburile și discotecile, iar suporterii vor putea merge la meciuri. Și copiii vor avea o surpriză, de ziua lor: se vor putea distra, din nou, la locurile de joacă din interior, dar și la piscină. În plus, se renunță la masca de protecție în birourile unde lucrează cel mult 5 persoane, toate vaccinate. 

1 IUNIE, marea RELAXARE. LISTA restricțiilor la care s-a renunțat, de astăzi. În ce condiții NU se mai poartă MASCA de protecție la serviciu

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCristian Rizea detonează BOMBA la Chișinău: renunță la cetățenia română
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Copilăria în comunism vs. capitalism. De la „portița către visare” la anxietate și dependența de ecran. „Să nu uităm cât de copii putem fi, indiferent de vârstă”