În comuna mureșeană Gurghiu se execută, în această perioadă, lucrările de reabilitare a unei porțiuni de 6,2 kilometri de drum, poziționați pe DC Gurghiu-Comori, pe strada Mică și în Centrul civic din Glăjărie.
Valoarea investiției este de 1 milion de euro, bani europeni, obținuți de echipa primarului Laurențiu Boar.
“Am început acest proiect în 2015, atunci când s-a executat studiul de fezabilitate și acum suntem aproape de împlinirea unui vis de zeci de ani al oamenilor din Comori și Glăjărie. Sunt încântat, de asemenea, că execuția acestui contract se realizează cu 60% din valoarea licitată”, a declarat Laurențiu Boar pentru realitateademures.net.
Este al cincelea și cel mai important proiect cu finanțare europeană obținut de Primăria comunei Gurghiu, în ultimii ani.
Până în prezent, s-a finalizat reabilitarea Școlii Generale din Gurghiu, printr-o investiție de 200.000 euro și a Colegiului Silvic din Gurghiu, cu 500.000 de euro. De asemenea, bani din fondurile europene.
Edilul din Gurghiu speră ca proiectul de reabilitare a drumului Gurghiu-Comori și a lucrările din Glăjărie să fie finalizate în toamna acestui an, după care urmează proiectele deja finanțate de Uniunea Europeană, care vor reabilita grădinița din Gurghiu și drumul forestier din zona locuită a comunei.
sursa foto: Ardeal TV
Articolul precedentPercheziții în Mureș și alte patru județe
Articolul următorMașină în flăcări la Bălăușeri