Un tânăr de 19 ani s-a ales duminică seara cu 5 amenzi de peste 3.000 lei și permisul suspendat pentru următoarele 90 de zile, după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor. În plus, pe traseu a comis și un accident rutier, din fericire soldat doar cu pagube materiale.

 

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș  au efectuat, duminică seara în localitate, semnal regulamentar de oprire față de un autoturism.

Conducătorul acestuia nu s-a conformat solicitării, continuându-și deplasarea și trecând de culoarea roșie a semaforului aflat în funcțiune.

De asemenea, în încercarea de a scăpa, a provocat un accident, rezultând doar pagube materiale.

Șoferul, precum și ceilalți 2 pasageri din autoturism (de 19, 24 și 29 de ani, din județul Mureș) au fost interceptați și, ulterior, conduși la sediul poliției, pentru clarificarea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Față de tânărul de 24 de ani au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.100 de lei, respectiv 1 pentru neoprirea la semnalul polițiștilor, 2 pentru trecerea la culoarea roșie a semaforului, iar 2 pentru neutilizarea centurii de siguranță și  lipsa de documente).

Totodată, a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentViorica Dancilă candidează pentru şefia Partidului NOI
Articolul următorFemeie din Ungheni, anchetată pentru furt! A fost reținută