Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band, au oprit în trafic, pe raza localităţii Band, un moped condus de un bărbat, de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

O situație similară s-a înregistrat în 21 iulie, când polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti, au oprit în trafic, pe DC 21, în afara localităţii Cotuş, un moped condus de un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Ernei.

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DJ 151D, în afara localităţii Leordeni, o motocicletă condusă de un bărbat, de 30 de ani, din Ungheni. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că  bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta pe care o conducea  nu este înmatriculată.

Lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni, au oprit în trafic, pe DJ 151D, în afara localităţii Leordeni, o motocicletă condusă fără permis de un tânăr de 23 de ani, din Ungheni. Motocicleta pe care o conducea nu este înmatriculată.

Polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe DN13 E60, în afara localităţii Albeşti, un moped condus de un tânăr, de 17 ani, din comuna Vânători, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentMinor de 14 ani la volan, în Reghin
Articolul următorDuminică, zi plină de accidente în Reghin și Suseni