Liderii PNL au lansat duminică un contraatac împotriva lui Dacian Cioloș, după ce fostul premier a adus o serie de critici dure la adresa liberalilor, despre care a spus că fac parte, alături de social-democrați, din ”clasa politică veche”.

G4Media scrie că mai mulți oameni de la vârful PNL, deputați sau consilieri, l-au criticat pe Cioloș pentru atacul lansat la adresa PNL, i-au reproșat că abia după ce a fost susținut de liberali la șefia Guvernului ”a început să-i pută PNL”.

Florin Roman, vicepreședinte PNL: “Am văzut o postare a unui fost premier tehnocrat, ajuns ministru al agriculturii și mai apoi comisar european pe agricultura, cu sprijinul PNL. Acum ii “miroase” PNL. Adică singurul partid care a demonstrat ca a bătut și poate bate PSD. În timp ce dl tehnocrat sta in tribune, sparge semințe și își da cu părerea de antrenor, noi cei de la PNL jucam dur în teren”

În legătură cu atacul lui Cioloș la adresa liberalilor a reacționat și Cristian Chirteș, senator, președinte PNL Mureș:“Lipsa de viziune a unui om politic se vede în momente de criză. Dacian Cioloș atacă PNL, mândru de sondaje. O să-i explic, odată, cât de greu îmi era în 2016 să explic asocierea dintre PNL și Cioloș. El speră mult în voturile din Ardeal. Dar, pe la noi este o vorbă: ‘Omul când e să cază, întâi mândria îl cuprinde’”.

 

 

Articolul precedentPrimul simulator auto, pentru practica elevilor
Articolul următorSovata continuă dezvoltarea din bani europeni