Baroul Mures anunță organizarea examenului de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) și de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice.

Examenul consta in verificarea cunostintelor juridice prin sustinerea unui test grila ce cuprinde 100 intrebari din toate materiile examen urmand a fi declarati admisi candidatii care vor obtine cel putin 10 puncte la fiecare disciplina in parte si un punctaj total de cel putin 70 puncte.

Examenul se susține în cadrul I.N.P.P.A. și se desfășoară în mod unitar, la București. Tematica de examen este cea stabilită prin Hotărârea nr. 368 din 22.06.2018, publicată pe site-ul U.N.B.R., examinarea tuturor candidaților urmand a avea loc la Bucuresti, la data 03 martie 2019.

Cererile de înscriere a candidaților la examen se vor depune în dublu exemplar (in original si in copie) la sediul Baroului Mures din Tg-Mures, str. Marton, Aron, nr. 8/1, jud. Mures, între orele 9-13.

Articolul precedentTensiuni la UMFST Tîrgu Mureș
Articolul următorDorin Florea: „Uitați-vă la oamenii care nu sunt îngenuncheați de marile concerne”