Tineretul Național Liberal a lansat “Caravana Tricolorul”. Printr-o acțiune simbolică, desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL poartă drapelul național prin toate județele țării, până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia. 

Tricolorul, cu o desfășurare de 30 de metri lungime și 10 metri lățime, ajunge şi în Tîrgu Mureş. TNL Mureş va marca acest moment vineri, 2 noiembrie, la ora 15:30, în Piața Teatrului.

“Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris. Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să sărbătorească Centenarul Marii Uniri”, spun reprezentanții Tineretului Naţional Liberal Mureş.

Articolul precedentALERTĂ: 52 de morți pe șoselele din Mureș, în acest an
Articolul următorCozmin Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi bombă la europarlamentare