Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureş, privind un bărbat, de 30 de ani, din Târgu Mureş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

La data de 9 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Sighişoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighişoara, privind un bărbat, de 47 de ani, din comuna Apold, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 11 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 9 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţie municipiului Târnăveni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târnăveni, privind un bărbat, de 32 de ani, din Târnăveni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 1 an şi 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În toate cazurile, persoanele au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.

Articolul precedentDUMITRENI: Un bărbat a murit într-un șanț, după ce pământul s-a surpat peste el
Articolul următor10 mureșeni merg la cel mai modern liceu agricol din Danemarca